Категорія Випічка

Головна » Рецепти » Випічка

Випічка на будь-який смак: прості та смачні рецепти пирогів, печива, мафінів, круасанів і тортів. Натхнення для щоденного та святкового столу!

Торт Мадонна з маминого зошита на всі свята! Смак з юності, який не забувається

Торт Мадонна з маминого зошита на всі свята! Смак з юності, який не забувається

Ніжні медові коржі, простий крем і аромат згущеного молока. Торт “Мадонна”, який пекла мама на всі свята. Той самий домашній смак з юності, який пам’ятаєш все життя. ІНГРЕДІЄНТИ: Для тіста: 5 дрібних або 4 великих яйця 1 склянка цукру 2…

Читати даліТорт Мадонна з маминого зошита на всі свята! Смак з юності, який не забувається
Той самий пиріг з капусти "Ніжність", який люблять всі! Печу по 3 рази на тиждень

Той самий пиріг з капусти “Ніжність”, який люблять всі! Печу по 3 рази на тиждень

Ніжний, соковитий і дуже простий у приготуванні. Готую його вже не один рік і печу по три рази на тиждень, настільки він смачний, що зникає з тарілки ще гарячим. Рідні просто обожнюють, а свекор борщ тільки з ним і їсть.…

Читати даліТой самий пиріг з капусти “Ніжність”, який люблять всі! Печу по 3 рази на тиждень
Замість булочок печу смачні косички! Секрет у просоченні, а тісто виходить ідеальним з першого разу

Замість булочок печу смачні косички! Секрет у просоченні, а тісто виходить ідеальним з першого разу

Якщо звичайні булочки вже набридли – спробуйте ці косички! Вони виходять пухкі, ароматні та неймовірно м’які. Секрет простий: після випікання їх потрібно щедро просочити згущеним молоком і смак стане просто божественним. Інгредієнти: Тепле молоко – 250 мл Цукор – 4…

Читати даліЗамість булочок печу смачні косички! Секрет у просоченні, а тісто виходить ідеальним з першого разу
Легендарний рецепт: Тришаровий пляцок одним коржем! На роботі всі просили рецепт

Легендарний рецепт: Тришаровий пляцок одним коржем! На роботі всі просили рецепт

Ніжне, розсипчасте тісто, ароматна горіхова начинка і яскравий абрикосовий шар – пляцок, який підкорює всіх. Принесла на роботу після празнику, всі нахвалювали і просили рецепт. Його смак – гармонійне поєднання солодощів і горіхової насиченості, яке з кожним днем стає ще…

Читати даліЛегендарний рецепт: Тришаровий пляцок одним коржем! На роботі всі просили рецепт
Торт "Три склянки", без міксера, без просочення, На кефірі! Готується на раз-два

Торт “Три склянки”, без міксера, без просочення, На кефірі! Готується на раз-два

Хочете спекти щось смачне, але без зайвих зусиль? Цей торт справжня знахідка для тих, хто цінує простоту. Все міряється склянками, не потрібно міксера чи складних кремів, лише змішайте, випечіть і насолоджуйтеся ароматною домашньою випічкою. Ніжний, пористий і неймовірно смачний, зникає…

Читати даліТорт “Три склянки”, без міксера, без просочення, На кефірі! Готується на раз-два
3 шари насолоди! Чарівний різдвяний торт для всієї родини, який підкорює з першого шматочка

3 шари насолоди! Чарівний різдвяний торт для всієї родини, який підкорює з першого шматочка

Новий пляцок з вишнею, який зараз дуже популярний. М’яке тісто, ніжний ванільний пудинг, соковиті вишні – виходить неймовірно ніжним і ароматним. Готується просто, а виглядає, як із кондитерської вітрини! Інгредієнти: Для тіста: Вершкове масло – 150 г Цукор – 130…

Читати далі3 шари насолоди! Чарівний різдвяний торт для всієї родини, який підкорює з першого шматочка
1 бісквіт - 2 шари ніжності: медовий торт з бананом і вишнею, який підкорює всіх!

1 бісквіт – 2 шари ніжності: медовий торт з бананом і вишнею, який підкорює всіх!

Ідеальний торт на медовому бісквіті підкорює з першого шматочка. У ньому багато справжнього меду, ніжний крем зі сметани і банана, а всередині, яскравий вишневий шар. Готується легко, виходить високим, соковитим і має приємний домашній аромат дитинства. Інгредієнти: Для медового бісквіта:…

Читати далі1 бісквіт – 2 шари ніжності: медовий торт з бананом і вишнею, який підкорює всіх!
Печу одним коржем! Пляцок "Татова Вишиванка" від Лесі Кравецької - класика, що підкорює з першого шматочка

Печу одним коржем! Пляцок “Татова Вишиванка” від Лесі Кравецької – класика, що підкорює з першого шматочка

Особливо, якщо це пляцок, у якому поєдналися класичні смаки – шоколад, чорнослив, горіхи і сметана, з легкими сучасними нотками. Готується він усього з одного великого коржа, але виглядає і смакує, як справжній святковий торт. Якщо любите галицькі десерти – цей…

Читати даліПечу одним коржем! Пляцок “Татова Вишиванка” від Лесі Кравецької – класика, що підкорює з першого шматочка
Домашні здобні булочки, як бабуся навчила! Перевірений рецепт, який завжди вдається

Домашні здобні булочки, як бабуся навчила! Перевірений рецепт, який завжди вдається

Цей рецепт – справжня знахідка для всіх, хто мріє про ідеальну випічку: пухку, ароматну й ніжну навіть на наступний день. Головна фішка – заварна частина в тісті, завдяки якій булочки виходять м’якими, як хмаринка. ІНГРЕДІЄНТИ: Для опари: Вода – 200…

Читати даліДомашні здобні булочки, як бабуся навчила! Перевірений рецепт, який завжди вдається
Ягідний бісквітний рулет за 5 хвилин: готую вже втретє - завжди вдається!

Ягідний бісквітний рулет за 5 хвилин: готую вже втретє – завжди вдається!

Хочете приготувати щось смачне до чаю, але без складних кроків? Цей ягідний рулет – справжній порятунок для всіх, хто любить домашню випічку. Готується просто, виходить завжди ідеальним, навіть, якщо ви печете вперше. А головне, його можна робити з будь-якими ягодами,…

Читати даліЯгідний бісквітний рулет за 5 хвилин: готую вже втретє – завжди вдається!