Просто натріть кабачки та додайте яйця! “Бомбезний” рецепт з кабачків, який готую часто влітку

Головна » Просто натріть кабачки та додайте яйця! “Бомбезний” рецепт з кабачків, який готую часто влітку

Замість набридлих смажених кабачків, приготуйте за цим простим рецептом смачну страву на сковороді для всієї родини. Цей рецепт з кабачків незрівнянний! Коли вдома не знаходжу кабачки, готую цю смакоту за хвилини.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Кабачки – 1 шт. (500 г)
  • Яйця – 3 шт.
  • Чорний мелений перець – щіпка
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – 1/2 ч. л. або за смаком
  • Кріп – пара гілочок
  • Борошно – 1 склянка (250 мл = 140 г)
  • Рослинна олія для смаження – 1 ст. л.

ПРИГОТУВАННЯ:

Беру один великий кабачок, приблизно на пів кілограма. Натираю його на середній тертці. У цьому рецепті нічого не потрібно віджимати, кабачковий сік лишається, саме на ньому і замішується тісто, тому всі вітаміни залишаються в страві.

До кабачків додаю дрібно нарізаний кріп і два зубчики часнику, пропущені через прес.

Вбиваю три яйця, додаю трохи солі та чорного меленого перцю. Все ретельно перемішую.

Всипаю борошно і замішую однорідне тісто. Воно виходить рідке, як на млинці.

Сковорідку добре розігріваю, змащую олією. Виливаю тісто, трохи розрівнюю ложкою.

Смажу, поки верх не стане матовим, а низ рум’яним. Потім обережно перевертаю. Млинці не липнуть і легко знімаються.

З однієї порції у мене виходить вісім повноцінних млинців на сковорідці діаметром 26 см.

Подавати їх можна зі сметаною, йогуртом чи навіть кефіром, як вам більше смакує.

Готуються швидко, а результат, просто чудовий. Якщо спробуєте один раз, обов’язково захочете повторити.

P.S. загортаю в них крем сир з зеленню чи помідорами, смакота така, що “пальчики оближеш”. Навіть діти охоче їдять і просять добавку.

Проста та корисна їжа з “Просто корисно”.

Смачного!

млинці з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *