Пропоную приготувати ніжне, соковите, повітряне суфле з кабачків та курячого філе. Така страва може стати чудовим обідом чи вечерею для всієї родини!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Яйце – 2 шт.
- Куряче філе – 250 г
- Кабачок – 350 г
- Сметана 10% – 50 г (або йогурт натуральний)
- Сир – 50 г
- Кукурудзяний крохмаль – 10 г
- Кріп – 10 г
- Сіль, перець
Розмір форми: 7-18 см
ПРИГОТУВАННЯ:
Білки відокремити від жовтків. Куряче філе, кабачок та сир нарізати кубиками.
У глибоку миску помістити філе, кабачок, сир, жовтки, сметану, кукурудзяний крохмаль, кріп, сіль та перець.

Ретельно подрібнити занурювальним блендером до однорідної консистенції.
Білки збити міксером до стійких піків. Саме збиті білки додадуть суфле легкість.
Акуратно ввести білки у фарш. Перемішати силіконовою лопаткою рухами знизу – нагору.

Викласти масу у форму для запікання. Розрівняти поверхню фаршу.

Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.
Готовому суфле дати охолонути півгодини. Потім акуратно витягти з форми і можна нарізати.
Готуйте з задоволенням!
Смачного!




