Хіт №1 в моєму селі! Рецепт квашених огірків, який Ви шукали! Виходять хрумкі, малосольні, довго зберігаються

Головна » Хіт №1 в моєму селі! Рецепт квашених огірків, який Ви шукали! Виходять хрумкі, малосольні, довго зберігаються

Готую завжди за цим рецептом – огірки виходять хрумкі, малосольні і довго зберігаються, навіть у квартирній комірці.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Солі на 3 літрову банку 90 – 80 г
  • На 1,5 літрову банку 40 – 45 г

ПРИГОТУВАННЯ:

Замочую огірки у холодній воді на кілька годин, тим часом готую все, що підійде для аромату, кріп з “парасольками”, листя хрону, вишні і дуба, часник.

У баночки викладаю спеції, потім щільно складаю огірки.

Додаю сіль прямо в банку, заливаю холодною водою і накриваю капроновими кришками.

Ставлю в холодне місце, не на сонці. Через три дні, коли огірки трохи прокисають, зливаю розсіл, кип’ячу його, за бажанням коригую сіль, додаю трохи води.

Заливаю гарячим розсолом доверху, закочую під ключ і зберігаю в погребі.

Огірочки виходять просто чудові. Хрумкі і в міру солоні, ідеальні.

Смачного!

Хіт №1 в моєму селі! Рецепт квашених огірків, який Ви шукали! Виходять хрумкі, малосольні, довго зберігаються

Першоджерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *