Категорія Другі страви

Головна » Рецепти » Другі страви

Найкращі рецепти других страв – м’ясні, рибні, овочеві та з круп. Готуйте смачно щодня: прості рецепти для обіду та вечері всієї родини.

Святкове меню, яке підкорить всіх гостей! 8 найкращих страв для святкового столу

Святкове меню, яке підкорить всіх гостей! 8 найкращих страв для святкового столу

Сьогодні ділюся святковим меню із восьми смачних і легких страв, які ідеально підійдуть для сімейного або святкового столу. У меню – два швидкі салати, закуски з моркви, грибів, лаваша та яєчних рулетиків, соковите куряче філе під овочами і неймовірний торт…

Читати даліСвяткове меню, яке підкорить всіх гостей! 8 найкращих страв для святкового столу
Королівська Перловка - обов'язкова страва в нашій сім'ї! Так, як готує мама, люблять всі

Королівська Перловка – обов’язкова страва в нашій сім’ї! Так, як готує мама, люблять всі

Перловка з курячими котлетками – ситна і домашня страва. Поєднання ніжних курячих котлеток з ароматною перловкою та овочами – це просто вища насолода в нашій сім’ї. Так завжди готувала бабуся, готує мама і так готую я, обожнюють всі. Перловка дуже…

Читати даліКоролівська Перловка – обов’язкова страва в нашій сім’ї! Так, як готує мама, люблять всі
Домашня піца по рецепту від Закарпатської господині! Як з привокзального кафе

Домашня піца по рецепту від Закарпатської господині! Як з привокзального кафе

Проста і напрочуд смачна страва, яка нагадує ту саму піцу, яку можна купити в привокзальних кафе. Її секрет, у м’якому, повітряному тісті та соковитій начинці з ковбасою, сиром і ніжним часниковим ароматом. Піца має легкий домашній смак і чудово смакує,…

Читати даліДомашня піца по рецепту від Закарпатської господині! Як з привокзального кафе
Ми більше не купуємо Піцу! Рідке тісто, без замішування і духовка не потрібна!

Ми більше не купуємо Піцу! Рідке тісто, без замішування і духовка не потрібна!

Приготуйте домашню піцу на сковороді за простим рецептом. Пухке тісто, ароматний соус і соковита начинка з куркою та овочами – ідеальний варіант для сімейного обіду. ІНГРЕДІЄНТИ: 28 см сковорода Дріжджі швидкого приготування – 3 г (1 ч. л.) Цукор –…

Читати даліМи більше не купуємо Піцу! Рідке тісто, без замішування і духовка не потрібна!
Пишні пиріжки з м'ясом На сковороді! Класика домашньої української кухні

Пишні пиріжки з м’ясом На сковороді! Класика домашньої української кухні

Пиріжки з м’ясом на сковороді – класика домашньої кухні: пухке дріжджове тісто, соковита начинка з м’яса, обсмажені до золотистої скоринки. Вони довго залишаються м’якими і підійдуть і для святкового столу, і для сімейного обіду. Можна пекти і капустою, і з…

Читати даліПишні пиріжки з м’ясом На сковороді! Класика домашньої української кухні
М'ясні конвертики з лаваша! Не відрізнити від млинцевих чи чебуреків! Свекруха взяла рецепт на замітку

М’ясні конвертики з лаваша! Не відрізнити від млинцевих чи чебуреків! Свекруха взяла рецепт на замітку

Сьогодні приготуємо смачну несолодку закуску – м’ясні конвертики з лаваша. Це швидко, просто та дуже апетитно. З’їдають швидше ніж готую. ІНГРЕДІЄНТИ: Фарш – будь-який на ваш смак (свинячий, курячий, змішаний) Цибуля – 1 середня Зелена цибуля – 1-2 пір’їнки для…

Читати даліМ’ясні конвертики з лаваша! Не відрізнити від млинцевих чи чебуреків! Свекруха взяла рецепт на замітку
Як правильно приготувати кіноа: просто, смачно та корисно. Гарнір до риби, м'яса, овочів. сніданок

Як правильно приготувати кіноа: просто, смачно та корисно. Гарнір до риби, м’яса, овочів. сніданок

Кіноа – це не просто модна крупа, а справжня знахідка для тих, хто хоче харчуватися корисно та смачно. Вона виходить розсипчастою, ніжною і чудово смакує з рибою, м’ясом або овочами. До того ж легко засвоюється, не містить глютену і допомагає…

Читати даліЯк правильно приготувати кіноа: просто, смачно та корисно. Гарнір до риби, м’яса, овочів. сніданок
Ідеальне заварне тісто На Молоці та вершковому маслі! Вареники з сиром - неділя у бабусі

Ідеальне заварне тісто На Молоці та вершковому маслі! Вареники з сиром – неділя у бабусі

Домашні вареники з сиром – це класика української кухні, яка ніколи не виходить з моди. А якщо приготувати їх на заварному тісті з молоком і вершковим маслом, то вони стануть ще ніжнішими, м’якими і ароматними. Таке тісто не рветься, легко…

Читати даліІдеальне заварне тісто На Молоці та вершковому маслі! Вареники з сиром – неділя у бабусі
Просто натріть гарбуз та додайте яйця! Так смачно, що готую всю осінь

Просто натріть гарбуз та додайте яйця! Так смачно, що готую всю осінь

Гарбузові оладки – ніжні, ароматні і дуже прості у приготуванні. Вони мають приємний пряний смак, гарний золотистий колір і чудово підходять для сніданку чи легкого перекусу. Гарбуз – один із найкорисніших овочів осені. Він містить багато вітамінів А, С, Е,…

Читати даліПросто натріть гарбуз та додайте яйця! Так смачно, що готую всю осінь
3 хитрощі варіння перловки: Без замочування та багатогодинного варіння. Виходить смачно та швидко. Не каша, а насолода

3 хитрощі варіння перловки: Без замочування та багатогодинного варіння. Виходить смачно та швидко. Не каша, а насолода

Перлова крупа незаслужено носить статус складної крупи, яка потребує багато часу. У багатьох вона асоціюється з довгим замочуванням та багатогодинним стоянням біля плити. Але є спосіб обійти ці етапи і отримати по-справжньому чудовий результат – розсипчасту, ніжну і смачну перловку.…

Читати далі3 хитрощі варіння перловки: Без замочування та багатогодинного варіння. Виходить смачно та швидко. Не каша, а насолода